Accident stupid: doi tineri au fost loviţi de un Jeep fără şofer VIDEO

accValeaGrosilorUn accident stupid a avut loc în această după-amiază în localitatea clujeană Valea Groşilor, comuna Vad. Un tânăr de 35 de ani a ajuns la spital.

Doi tineri, care se aflau la picnic împreună cu mai mulţi prieteni pe un câmp de la marginea localităţii Valea Groşilor, au fost loviţi de un Jeep aflat pe coama unui deal şi care a pornit la vale singur, fără şofer. Se pare că autoturismul de teren avea motorul pornit, era scos din viteză şi avea frâna de mână trasă.

Când Jeep-ul a pornit la vale, unul dintre tineri a fost lovit în plin, iar celălalt luat pe capotă. Prietenii lor au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic de la Dej, dar şi un echipaj SMURD de la Ileanda.

Bărbatul rănit mai grav a fost transportat la Spitalul Municipal Dej. „Victima prezenta un traumatism cranio-toraco-abdominal, deci un politrumatism, cu pierderea stării de conştienţă. I-am acordat primul ajutor, l-am transportat la camera de urgenţe a Spitalului Municipal Dej, urmând să fie trimis pentru investigaţii la UPU 1 Cluj Napoca”, a declarat medicul Ovidiu Bogos din cadrul Ambulanţei Dej. Celălalt tânăr a suferit răni uşoare la nivelul membrelor inferioare.

Poliţiştii au ajuns şi ei la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Click AICI pentru mai multe imagini!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: