A vrut să o omoare în noaptea de Paşti, însă a reuşit să fugă FOTO/VIDEO

taiataMicaO femeie de 49 de ani din localitatea clujeană Mica a ajuns la spital după ce a fost tăiată de fostul ei concubin.

Întreaga întâmplare a avut loc aseară, în jurul orei 23, la locuinţa femeii din Mica. Aceasta s-a trezit la uşă cu fostul concubin, care, spune ea, a încercat să o omoare. “Mi-a tot promis că vine şi mă omoară, că vine şi mă aprinde. În seara aceasta a venit cineva şi a bătut la uşă şi m-am dus şi am deschis. A sărit cu cuţitu că <<te omor în noaptea de Paşti>>”, a povestit aceasta.

Femeia a avut mare noroc pentru că a reuşit să “pareze” lovitura cu mâna şi astfel a evitat o tragedie. Aceasta ştie şi care este motivul pentru care fostul ei concubin a recurs la un asemenea gest. “Nu am vrut să mă împac cu el şi a venit să-mi taie gâtul. M-a tăiat la mână şi la gât nu ştiu dacă sunt tăiată. M-a tăiat cu un cuţit. Suntem despărţiţi de câţiva ani, m-a bătut odată de am stat 3 zile în perfuzii”, a mai povestit femeia.

Victima a avut mare noroc pentru că, profitând de neatenţia fostului iubit, a reuşit să iasă din casă şi să sune la 112. Cu toate acestea s-a ales cu o tăietură la nivelul palmei şi a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal din Dej.

Bărbatul a fost găsit de oamenii legii la domiciliul femeii şi a fost dus la secţia de poliţie pentru declaraţii.

Click AICI pentru mai multe imagini!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: