Mâine debutează „Dejenii au talent”!

dejeniiautalentMâine seară (11 apr) de la ora 19, Centrul Cultural „Arta” va găzdui prima preselecţie „Dejenii au talent”. Treisprezece concurenţi vor încerca să ajungă în marea finală.

Cei care vor alege să răspundă „prezent” evenimentului de mâine, vor avea ocazia să vadă mai multe numere care vor cuprinde muzică, dans, beatbox, comedie şi altele. Interesantă e limita de vârstă: 8-64 de ani! Doi concurenţi care vor participa la preselecţie au peste 60 de ani, dar sunt hotărâţi să impresioneze! Unul dintre ei a uimit juriul unui talent-show cunoscut la nivel naţional. Despre cine este vorba… aflaţi mâine!

Intrarea pentru public este gratuită şi nu necesită înscriere!

La finalul show-ului pe şcenă va urca tânărul Szekely Pal. Conform organizatorilor, fiecare preselecţie se va încheia cu un spectacol artistic susţinut de o vedetă locală.

Vă reamintesc, ideea acestui proiect este de a descoperi tineri talentați, de a-i promova și de a-i premia. Jurații concursului “Dejenii au talent” sunt prof. Ștefan Loko, prof. Felix Gălan, prof. Olimpiu Șipoș și Mariana Reman, care este și inițiatoarea acestui proiect. Prezentatori vor fi Ruben Teocan și Anca Vălășutean.

Câștigătorii “Dejenii au talent” vor fi lansați la Zilele Dejului și Festivalul SAMVS. Totodată aceștia vor fi premiați de sponsorii care s-au alăturat proiectului “Dejenii au talent”.

ÎNSCRIERI PENTRU CONCURS SE MAI POT FACE LA NUMERELE: 0264/206206 și 0264/212003. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook: DEJENII AU TALENT.

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: