NEWS ALERT. A intrat cu o armă în magazin, însă a fost luat la bătaie de patron FOTO

tentativafurtPep3O tentativă de furt a avut loc în această dimineaţă la un magazin situat la parterul unui bloc de pe strada Pepineriei din Dej.

Un adolescent, cel mai probabil minor, şi-a acoperit faţa cu un fular şi a pătruns în magazinul cu pricina ţinând un pistol în mână. Ce a urmat e desprins parcă din filme. Fără să ţină cont de consecinţe, proprietarul magazinului s-a enervat teribil şi l-a luat la bătaie pe hoţ, lovindu-l peste mână, dar şi în zona feţei. Tânărul a reuşit să fugă din magazin şi s-a făcut nevăzut în doar câteva secunde. De-abia atunci s-a sunat la 112 şi a fost anunţată poliţia. Oamenii legii au căutat zeci de minute prin împrejurimi, însă acţiunile lor au fost în zadar.

Proprietarul magazinului susţine că nu este la prima experienţă de acest gen. Se pare că în trecut magazinul a mai fost prădat de hoţi.

Conform comisarului şef Aurel Mureşan, comandantul Poliţiei Municipiului Dej, tânărul este un minor cu vârsta cuprinsă între 13 şi 17 ani şi are aproximativ 1,70 înălţime. Acesta era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastră, un hanorac negru, un fular maro, iar în picioare avea bocanci de culoare maro.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz şi îl caută în continuare pe tânăr. Cei care îl pot recunoaşte după descriere sunt rugaţi să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Click AICI pentru mai multe imagini!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: