Susţine că a fost lovit de maşină în timp ce traversa strada. În faţa poliţiştilor a recunoscut că e băut FOTO/VIDEO

accidentMihaiViteazuUn bărbat din Dej susţine că a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe strada Mihai Viteazu din localitate.

Evenimentul ar fi avut loc în această după-amiază. Bărbatul în vârstă de 62 susţine că a fost lovit de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze strada. În zonă nu se află treceri pentru pietoni. „Eu am vrut să trec şi a venit între timp şi m-a lovit. Nu a fost vina mea. M-a lovit la picior”, a povestit pietonul, care a şi recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, dar şi un echipaj al poliţiei. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal din Dej pentru investigaţii amănunţite, de unde cel mai probabil va fi trimis la Cluj Napoca. Acesta avea o fractură deschisă la piciorul stâng.

„Eu am ieşit aici la poartă când am văzut băiatul (n.r – şoferul maşinii) care tot venea în sus, mergea în jos şi spunea <<Mă omule, eu nu te-am văzut, eu n-am simţit nimic, maşina n-are nimic>>. Era foarte supărat. Celălalt era pe jos, nici el nu ştia ce a păţit, era beat, nici nu am înţeles ce vorbeşte”, a povestit o femeie care locuieşte în apropiere.

Criminaliştii au ajuns şi ei pe strada Mihai Viteazu şi au efectuat verificări. Oamenii legii încearcă acum să stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs acest eveniment.

Click AICI pentu mai multe imagini!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: