Meci de fotbal amânat din cauza vremii GALERIE FOTO

UnireaDejSanatateaClujAmanatPartida de fotbal dintre Unirea Dej şi Sănătatea Cluj, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, a fost amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

La Dej a plouat în ultimele trei zile, iar din această dimineaţă ninge fără încetare. Meciul de fotbal dintre Unirea şi Sănătatea, care conta pentru etapa a XV-a a seriei a V-a din Liga a III-a, trebuia să înceapă astăzi la ora 15. Din cauza ninsorii abundente, terenul a fost acoperit cu un strat de zăpadă de aproximativ 7-8 centimetri înălţime. Mai mult decât atât, câteva zone destul de mari din suprafaţa de joc au fost inundate de-a dreptul. Chiar dacă arbitrii şi observatorii au „testat” gazonul de mai multe ori, decizia lor a fost clară: meciul nu se poate disputa în acele condiţii, terenul fiind impracticabil.

Câţiva angajaţi ai clubului Unirea au încercat să cureţe zăpada de pe gazon, însă eforturile lor au fost în zadar. S-a aşteptat o oră, dar rezultatul a fost acelaşi. În aceste condiţii, meciul a fost amânat pentru ziua de mâine, partida urmând să înceapă tot de la ora la 15.

„S-a încercat eliberarea suprafeţelor de zăpadă cu ajutorul unui utilaj cu lamă, însă nu s-a reuşit din cauza faptului că terenul era foarte moale şi rămâneau urmele de la roţi. Ulterior s-a încercat eliberarea manuală, lucru care era aproape imposibil, datorită faptului că sub zăpadă era adunată foarte multă apă. Mâine vom continua procedurile de eliberare manuală, dar repet: marea problemă este apa, nu zăpada”, a declarat pentru ziuadecj.ro un oficial al clubului Unirea Dej.

În cazul în care nici mâine terenul de joc nu va fi într-o stare care să permită disputarea meciului, se va întocmi un raport care va fi trimis la Federaţia Română de Fotbal. Acolo se va decide dacă meciul va fi reprogramat la o altă dată sau dacă clubul gazdă poate fi tras la răspundere în vreun fel.

Click AICI pentru mai multe imagini!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: