NEWS ALERT. Pescar căzut în Someş, la Dej FOTO/VIDEO. UPDATE: După 45 de minute de resucitare, bărbatul a fost declarat decedat

pescarmortDej5|VIDEO| Un bărbat de aproximativ 60 de ani şi-a pierdut viaţa în această după-masă după ce s-a înecat în apele râului Someş, în apropierea străzii 1 Mai din Dej.

Conform unor martori, bărbatul se afla la pescuit, însă a alunecat în apă şi a fost tras de curenţi. Un alt pescar care se afla în apropiere a văzut trupul bărbatului plutind, a aruncat cu undiţa şi a reuşit să-l prindă şi să îl tragă la mal. „A tot încercat să iasă din apă, dar e foarte adâncă. L-a luat apa şi l-a dus. L-am agăţat cu undiţa şi l-am tras. Nu era conştient, era cu faţa în jos, plutea deasupra apei”, a declarat pescarul.

La faţa locului s-au deplasat imediat pompierii dejeni, un echipaj SMURD şi ulterior unul al Ambulanţei. Aceştia l-au resuscitat mai bine de 40 de minute, însă în ciuda eforturilor depuse s-au văzut nevoiţi să constate decesul.

Criminaliştii din Dej au ajuns şi ei pe malul Someşului şi au efectuat cercetări. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

Click AICI pentru IMAGINI FOTO/VIDEO de la faţa locului!

Citeşte şi:

Aseară, un tânăr a încercat să se sinucidă aruncându-se în apele Someşului, la circa 50 de metri de locul incidentului de astăzi.

În urmă cu 2 săptămâni, un alt bărbat de aproximativ 50 de ani, din Dej, şi-a pierdut viaţa în râul Someş.

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: