NEWS ALERT. Maşină în flăcări la Dej FOTO

IncendiuAutoturismDejO maşină a luat foc în această după masă pe strada Ion Luca Caragiale, în zona Mulatău, din Dej. Pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale şi au stins flăcările în aproximativ 10 minute.

Conform reprezentanţilor ISU, maşina a fost distrusă în proporţie de 30%, cel mai probabil cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Proprietarul autoturismului, un Volkswagen Golf, a spus că recent şi-a dus maşina la un service auto şi dă vina de cele întâmplate pe mecanic.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, dar pagubele sunt însemnate.

UPDATE „Garda de intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Dej a fost solicitată în cazul unui incendiu la un autoturism proprietate personală. La locul faptei am găsit autoturismul în cauză, care ardea în proporţie de aproximativ 30%. S-a intervenit cu autospeciala din dotare cu apă şi spumă, moment în care am reuşit şi lichidarea incendiului”, a declarat plutonier adjutant Gelu Sechei din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej.

Şoferul se afla în autoturism împreună cu soţia lui. Acesta a avut mare noroc pentru că în apropiere se afla o fântână şi a luat câteva găleţi cu apă pentru a stinge vâlvătaia.

Click aici pentru mai multe FOTOGRAFII!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: