NEWS ALERT. În plină stradă, un copil a fost lovit în cap cu un par (VIDEO). UPDATE: IPJ Cluj infirma: totul a fost o farsă; bărbatul nu a lovit pe nimeni!

AmbulantaGeneral|VIDEO| Mai mulţi tineri susţin că un băiat de numai 13 ani a fost lovit puternic în zona capului de către un bărbat care locuieşte pe strada Crângului din Dej. Motivul ar fi unul incredibil.

Tinerii au povestit că bărbatul a coborât nervos din blocul în care locuieşte şi s-a apropiat de băiatul de 13 ani, care se afla afară împreună cu mai mulţi prieteni. Fără să spună nimic, a pus mâna pe un par de lemn şi l-a lovit pe copil în cap – cel puţin asta susţin prietenii băiatului rănit. Motivul ar fi unul şocant: minorul ar fi sunat în glumă de mai multe ori la interfonul profesoarei lui de engleză, mama bărbatului.

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, dar şi poliţiştii dejeni. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au identificat un suspect de aproximativ 30 de ani. Bărbatul susţine că nu a făcut nimic.

„Copiii aceştia de la mama de la şcoală au tot terorizat populaţia. Au tot venit şi au sunat la interfon. La noi la interfon au sunat de 10-20 de ori. Pe băiat (n.r – victima) nu îl cunosc. Eu i-am dus pe ceilalţi doi, sus la mama, să-i identifice. Băiatul zice că i-a dat cineva cu parul în cap, evident că nu i-am dat eu că mie nici nu îmi trebuia un par dacă chiar ar fi fost cazul”, a spus suspectul înainte de a fi condus la secţia de poliţie.

„Noi stăteam pe o bancă şi a venit domnul care s-a dus cu poliţia şi l-a lovit pe un băiat cu parul în cap. Noi stăteam acolo, vorbeam şi a venit şi i-a dat în cap”, a explicat un tânăr care spune că a văzut întreaga întâmplare.

Minorul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal din Dej pentru investigaţii suplimentare. Conform medicului Ramona Pintea, minorul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, a rămas internat la secţia de pediatrie.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii dejeni au stabilit că băiatul de 13 ani nu a fost victima unei agresiuni, ci a fost vorba de un accident. Minorul s-a jucat împreună cu mai mulţi prieteni într-o clădire dezafectată din zona „Balta”, iar o bucată de lemn din tavan s-a desprins şi i-a căzut în cap.

„Ieri, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla într-o clădire dezafectată, asupra unui minor de 13 ani a căzut o bucată de lemn acesta fiind lovit în zona capului”, a spus Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

foto: arhiva

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: