Fetiţă de 11 ani, la un pas să fie violată în curtea şcolii FOTO

viol 3O tânără de 11 ani care se îndrepta spre casă a fost luată pe sus de un băiat de numai 13 ani şi dusă în spatele unei şcoli. Acolo, acesta a încercat să o violeze.

Întreaga întâmplare a avut loc aseară în Valea Gugii, comuna Rugăşeşti. Fetiţa a mers la magazinul din sat pentru câteva cumpărături, însă a fost urmărită de un vecin de-al ei, un băiat în vârstă de 13 ani. Acesta a dus-o în spatele şcolii din sat, i-a dat pantalonii jos şi a încercat să o abuzeze sexual. Micuţa s-a apărat şi a reuşit să fugă. Nu a durat mult până a fost alertată poliţia.

„El (n.r – băiatul) m-a aşteptat când am ieşit de la magazin, mi-a pus mâna pe gura şi m-a dus în spatele şcolii şi a vrut să mă dezbrace. Eu m-am apărat, l-am lovit şi l-am aruncat jos”, a povestit fetiţa, care a fugit imediat acasă şi şi-a alertat părinţii.

„A venit acasă şi ne-a spus că un băiat a vrut să o violeze, că i-a pus mâna pe gură şi că a vrut să aibă treaba cu ea. Atunci am mers şi i-am anunţat părinţii lui şi am anunţat poliţia. Fetiţa a venit acasă plângând şi mi-a spus ce a păţit, că a dus-o după şcoală şi i-a tras pantalonii jos”, a explicat şi mama copilei.

Cei doi minori, dar şi părinţii lor au ajuns la secţia de poliţie pentru a da declaraţii. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabil dacă minorul de 13 ani va fi tras la răspundere pentru fapta lui.

„Am fost sesizaţi despre faptul că în cursul acestei seri o minoră de 11 ani din localitatea Rugăşeşti a fost agresată de către un vecin de-al său. Ne-am deplasat la faţa locului şi am constat faptul că, minora, în timp ce se întorcea de la magazin, pe întuneric, s-a întâlnit cu vecinul său în vârstă de 13 ani, care a luat-o în braţe şi a condus-o în spatele şcolii, unde a încercat să o dezbrace şi să o agreseze. Datorită faptului că fata s-a opus, a reuşit să scape şi a relatat cele întâmplate părinţilor. Se efectuează cercetări în cauză şi se va da soluţia legală”, a declarat comisar şef Ovidiu Cîţcoan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej.

Click aici pentru mai multe imagini!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: