Concert caritabil la Dej. Sute de inimi au fost alături de o fetiță de 7 luni GALERIE FOTO/VIDEO

Vasile Godja Ceterasu Dej|Vezi AICI imagini video!| Câteva sute de dejeni au asistat în această seară la un concert caritabil dedicat unei fetițe de numai 7 luni diagnosticată cu ciroză hepatică. Toți banii încasați vor ajunge la familia acesteia.

Spectacolul caritabil, care a avut loc în Centrul Cultural Arta din Dej, a fost un real succes, sala dovedindu-se neîncapatoare pentru cele aproape 700 de persoane, care au ales să doneze 20 de lei pentru a o ajuta pe micuța Lorena Vekoni. Fetița de numai 7 luni a fost diagnosticată cu ciroză hepatică și are nevoie urgentă de un transplant de ficat în străinătate.

Pomohaci DejPe șcena Centrului Cultural Arta din Dej au urcat numeroși artiști consacrați, printre care Ioan Dordoi, Felix Gălan, Petrică Mureșan, Cristian Duma, Ioana Ștețco, Andreea Socaci, Ancuța Suciu, Florin Kerekeș sau Mădălina Mârza. Cu siguranță cele mai așteptate momente ale serii au fost recitalurile susținute de Cristian Pomohaci, Ghiță Munteanu și Vasile Godja Ceterașu’. Cel din urmă, maramureșeanul care a uimit întreaga țară la show-ul “Românii au talent”, a reușit să ridice sala în picioare încă de la primele acorduri. Întregul număr pregătit de acesta a fost gustat din plin de publicul dejean, care l-a răsplătit cu îndelungi minute de aplauze. La fel de apreciați au fost și Ghiță Munteanu și Cristian Pomohaci. Cele mai cunoscute șlagăre ale acestora au fost pe buzele publicului din Dej.

Andreea SocaciLa începutul acestui an starea micuței Lorena s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență în Germania, acolo unde săptămâna viitoare, marți, va intra în sala de operație. Din păcate, la noi în țară transplantul hepatic la sugar se face doar după împlinirea vârstei de un an.

Costul total al operației este de 180.000 de euro, însă din această sumă 120.000 de euro au fost deblocați de către statul român prin intervenția deputatului dejean Cornel Itu. De asemenea, familia Pașca Pop, prin intermediul clubului Rotary Dej, a oferit un cec în valoare de 1000 de euro. Un sprijin financiar substanțial a fost acordat și de către primarul municipiului Dej, Morar Costan, dar și de către locuitorii localității clujene Cășeiu.

Conturile în care se pot face donații pentru a o ajuta pe Lorena Vekoni:

CONT BCR (RON): RO43RNCB0633054989530002

CONT BCR (EURO): RO70RNCB0633054989530001

CONT BT (EURO): RO88BTRL05204201661208XX

CONT BT (RON): RO42BTRL05201201661208XX

Titular Vekoni Ciprian, tatăl Lorenei

Click AICI pentru IMAGINI FOTO/VIDEO din cadrul spectacolului!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: