A treia zi de căutări a copilului dispărut în apele Someşului Mic. UPDATE ORA 17:00: Nici astăzi trupul băiețelului nu a fost găsit FOTO/VIDEO

copilZ34Pompierii au reluat azi dimineaţă căutările micuţului de şase ani, dispărut duminică în apele Someşului Mic, la Gherla.

În jurul orei 9, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Dej a revenit pe malul Someşului Mic, în Gherla, pentru a continua căutările micuţului dispărut duminică în apele îngheţate ale râului. La fel ca în precedentele două zile, pompierii sparg gheaţa cu uneltele din dotare însă, au ales o altă zonă de căutare şi anume exact partea opusă a locului în care băiatul ar fi căzut în apă.

La căutarea micuţului s-au alăturat şi localnici şi îi ajută pe pompieri la spargerea gheţii.

UPDATE 18.26

La fel ca și ieri pompierii au încetat căutările la ora 17. Din păcate, nici astăzi trupul micuțului nu a fost găsit. Conform căpitanului Ovidiu Rad, comandantul Detașamentului de Pompieri Dej, operațiunile de căutare vor continua și mâine.

copilZ31Vă reamintim, dumică după-masă, un apel la 112 a anunțat faptul că un copil de 6 ani a căzut în apele înghețate ale râului Someșul Mic, în Gherla. Cu ajutorul unei bărci pneumatice pompierii dejeni au căutat timp de mai bine de două ore și jumătate trupul micuțului, însă acesta nu a fost găsit. Odată cu lăsarea întunericului căutarile au fost întrerupte. Ieri, pompierii de la Dej, dar și scafandri de la Cluj Napoca s-au deplasat din nou la Gherla, dar după mai bine de 7 ore si jumătate de căutari s-au dat bătuți. Trupul neînsuflețit al băiețelului nu a fost găsit. Din spusele familiei, copilul se juca împreună cu câțiva vecini pe gheața formată pe râul Someșul Mic, însă aceasta s-a spart, iar minorul a căzut sub ea.

Click AICI pentru o GALERIE FOTO/VIDEO de la fața locului!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: