NEWSALERT. Tractor plin cu lemne, implicat într-un accident rutier lângă Dej GALERIE FOTO/VIDEO

acctractorCuz2Un accident de circulaţie a avut loc în această după-masă, în jurul orei 17:30, pe DN17 în localitatea clujeană Cuzdrioara. Un bărbat a ajuns la spital.

Şoferul unui tractor încărcat cu lemne a intenţionat să vireze la stânga pentru a pătrunde într-o curte, dar pentru că a avut nevoie de ajutor l-a rugat pe un prieten, aflat pe scaunul din dreapta, să îl îndrume. Acesta a coborât din tractor pentru a-l ghida, însă în acel moment, şoferul unui autoturism Volkswagen, care circula pe aceeaşi direcţie de mers a intrat în depăşire, l-a acroşat pe bărbatul aflat pe carosabil şi s-a izbit de tractor.

acctractorCuz5Un bărbat care locuieşte în apropiere a sunat la 112 pentru a cere ajutor. “Eram în casă, am auzit doar un zgomot puternic şi nişte urme de frânare. Am ieşit să văd ce s-a întâmplat şi l-am văzut pe acel tânăr întins pe jos. Am pus mâna pe telefon şi am sunat după ajutor”, a povestit acesta. La faţa locului au ajuns imediat pompierii dejeni, o ambulanţă, dar şi un echipaj SMURD.

În urma impactului, bărbatul aflat pe carosabil a fost rănit grav la unul dintre membrele inferioare şi a fost transportat la Spitalul Municipal Dej. “La locul accidentului am găsit o victimă, pieton, conştient, cu fractură cominutivă la nivelul gambei, prin fractura ambelor oase ale gambei stângi. S-a procedat la reducerea fracturii în condiţii de anestezie generală. Victima a fost transportată stabil hemodinamic şi respirator la spital, urmând a fi transportată mai departe la Cluj”, a spus medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanţei Dej.

acctractorCuz8“Deplasându-ne la faţa locului, echipa de cercetare a constatat că un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor şi o peto-remorcă neînregistrată, nesemnalizată, care transporta lemne, încercând să efectueze un viraj la stânga a fost acroşat de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, angajat în manevră de depăşire. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pieton, care era un cetăţean ce încerca să îl ghideze pe conducătorul tractorului. În continuare efectuăm cercetări cu privire la modul şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, a declarat comisar şef Florin Moldovan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Dej.

Click AICI pentru IMAGINI VIDEO de la faţa locului!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: