„Patinoarul cu scandal” a fost aprobat de consilierii locali din Dej

CLDEJÎn cadrul unei şedinţe extraordinare, care a avut loc astăzi, consilierii locali din Dej „au întors-o ca la Ploieşti” şi au aprobat amplasamentul patinoarului în centrul oraşului.

Aseară, patinoarul din centrul oraşului Dej a fost inaugurat, în ciuda faptului că, la ultima şedinţă ordinară, cea de pe luna decembrie, aleşii locali nu au aprobat proiectul de hotărâre privind utilizarea temporară a domeniului public în perioada 15 decembrie 2012-15 martie 2013 pentru amplasarea patinoarului artificial în Piaţa Bobâlna. Atunci, pe 19 decembrie, majoritatea consilierilor s-au abţinut de la vot, iar proiectul a picat.

Costan Morar, primarul Dejului a hotărât să îşi asume construcţia terenului cu gheaţă şi ieri a inaugurat locul de recreere din centrul oraşului Dej. Seara a fost un succes, sute de adolescenţi testând gheaţa artificială.

Cum „discuţia” dintre executiv şi consiliu nu a fost finalizată la precedenta întâlnire, astăzi, aleşii locali au fost convocaţi la o şedinţă extraordinară. Unul dintre subiecte a vizat, desigur, patinoarul. „Raţiunea trebuie să învingă! Trebuie să susţineţi un proiect bun!”, a fost pledoaria finală a primarului înaintea votării. Stupoare. Parcă aleşii locali s-au înţeles, iar proiectul a trecut fără probleme: 15 voturi pentru şi două abţineri.

Nu au lipsit „înţepăturile”, dar spre deosebire de şedinţa precedentă, de data aceasta primarul a fost chiar… lăudat. „Rămân la părerea că o altă locaţie, gen cea de lângă staţia de taxiuri ar fi fost mai potrivită. Este o reuşită, dar iniţiativa putea fi mult îmbunătăţită”, a spus Butuza, completat de Lazăr: „regulamentul este foarte bun, spre deosebire de ce am primit data trecută”.

„Străzile (n.r – ocolitoare) nu sunt foarte bine amenajate pentru circulaţie”, a specificat şi Haranguş. Punctul pe „i” l-a pus Bonta, care a rugat executivul ca la finalul lunii martie „să se ştie care au fost cheltuielile, care vor fi veniturile”.

Click aici pentru a citi articolul din ZIUA de CLUJ!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: