Unirea Dej a pierdut derby-ul cu Remat Zalău FOTO

UnireaRemat1CS Unirea Dej a înregistrat prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon. Uniriştii au pierdut cu scorul de 1-3 (18-25, 23-25, 25-20, 21-25) întâlnirea cu campioana en-titre, Remat Zalău.

Partida, care a fost găzduită de Sala Sporturilor din Dej a contat pentru etapa a X-a a Diviziei A1 la volei masculin. Unirea, care după victoria cu Tomis Constanţa s-a instalat în fotoliul de lider al campionatului, a primit vizita formaţiei Remat Zalău.

Meciul a început cu oaspeţii în avantaj (0-2, 4-5, 6-8), dar uniriştii au egalat la 8 şi părea că vor reintra în joc. Cu toate acestea, zălăuanii au condus ostilităţile pe parcursul întregului set (9-13, 12-14, 15-19, 18-22) şi s-au impus cu 25-18.

Şi în runda secundă tot voleibaliştii Rematului au impus ritmul jocului, deşi uniriştii au debutat promiţător (3-2, 8-7, 11-10). Încurajaţi de aproximativ 20 de suporteri veniţi din Zalău, oaspeţii au preluat conducerea (15-14, 18-16, 22-20) şi chiar dacă dejenii s-au apropiat periculos (23-23) şi setul secund a fost acontat de sălăjeni, scor 25-23.

Când meciul părea că se îndreaptă spre o victorie categorică a zălăuanilor, dejenii au turat motoarele (4-3, 8-6, 13-10, 16-14), au calmat jocul (19-17, 22-18), iar setul nu le-a mai scăpat printre degete. Elevii lui Victor Lazăr şi-au adjudecat repriza cu scorul de 25-20.

În ultimul act, echipa mai proaspătă a fost tot cea din Zalău. Oaspeţii au menţinut un avantaj de două puncte pe parcursul primei părţi a setului (4-6, 8-10, 13-15) şi au continuat în acelaşi ritm până la final, reuşind chiar să mărească diferenţa (16-20, 17-22, 20-23). În final, tabela de marcaj a indicat 25-21 în favoarea sălăjenilor.

“Cred că oboseala acumulată în ultimele săptămâni îşi spune cuvântul. Echipa din Zalău a fost mai proaspătă, a greşit mai puţin şi a reuşit să câştige. Am sperat să luam măcar un punct, dar nu am reuşit. Noi vom încerca să jucăm ceva mai bine în ultimele meciuri din anul acesta şi să rămânem între primele echipe ale ţării. Noi facem eforturi mari cu bani puţini. În ultimii 3 ani am reuşit să fim între primele echipe ale campionatului şi acesta este meritul jucătorilor, antrenorilor şi conducerii. Trebuie să fim obiectivi şi să spunem că este greu, la banii şi posibilităţile Dejului, să ne batem la titlu sau chiar la medalie”, a explicat în exclusivitate pentru ziuadecj.ro Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

CS Unirea Dej – Remat Zalău s-a încheiat 1-3, iar dejenii au înregistrat prima înfrângere pe teren propriu în această ediţie de campionat. Pentru formaţia de pe Someş urmează partida din Serbia cu Vojvodina Novi Sad (Challenge Cup) , iar apoi, în ultima etapa a turului, uniriştii de deplasează în capitală pentru întâlnirea cu CSM Bucureşti.

Click aici pentru mai multe imagini!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: