NEWS ALERT Bărbat de 74 de ani, accidentat mortal în Căşeiu FOTO/VIDEO

accmortalCaseiu1|VIDEO| Un accident mortal de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe drumul naţional 1C, în localitatea clujeană Căşeiu.

 Un bărbat de 74 de ani, din Guga, care a mers în Căşeiu pentru a primi ajutoare alimentare, a fost accidentat mortal în apropierea unei treceri de pietoni. Bătrânul a murit pe loc. Şoferul, care se deplasa dinspre Dej înspre Baia Mare spune că bărbatul i-a ţâşnit în cale şi nu a mai putut să evite impactul. Acesta conducea un autocamion înmatriculat în Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Dej, poliţişti, dar şi Serviciul Criminalistic. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. „Mi-a sărit în faţă şi cu poleiul pe jos, ce să fac? Nu era pe trecere”, s-a rezumat să spună conducătorul auto.

accmortalCaseiu5„Vicima era inconştientă cu semne vitale absente. Nu s-au început manevrele de resuscitare dat fiind leziunile incompatibile cu viaţa”, a explicat dr. Mariana Baciu, din cadrul Ambulanţei Dej.

„În 7 decembrie, în jurul orelor 09:45, pe DN1C în localitatea Căşeiu a avut loc un accident de circulaţie, poliţia rutieră fiind sesizată despre acest lucru. Deplasându-ne la faţa locului am constatat că un autocamion care se deplasa în direcţia Baia Mare, în apropierea unei treceri de pietoni a surprins şi accidentat mortal o persoană de sex masculin care a decedat la faţa locului”, a declarat comisar şef Florin Moldovan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Dej.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 45 de minute. Poliţiştii dejeni efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Click AICI pentru mai multe detalii şi imagini!

Anunțuri

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: