NEWS ALERT Bărbat de 74 de ani, accidentat mortal în Căşeiu FOTO/VIDEO

accmortalCaseiu1|VIDEO| Un accident mortal de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe drumul naţional 1C, în localitatea clujeană Căşeiu.

 Un bărbat de 74 de ani, din Guga, care a mers în Căşeiu pentru a primi ajutoare alimentare, a fost accidentat mortal în apropierea unei treceri de pietoni. Bătrânul a murit pe loc. Şoferul, care se deplasa dinspre Dej înspre Baia Mare spune că bărbatul i-a ţâşnit în cale şi nu a mai putut să evite impactul. Acesta conducea un autocamion înmatriculat în Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Dej, poliţişti, dar şi Serviciul Criminalistic. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. „Mi-a sărit în faţă şi cu poleiul pe jos, ce să fac? Nu era pe trecere”, s-a rezumat să spună conducătorul auto.

accmortalCaseiu5„Vicima era inconştientă cu semne vitale absente. Nu s-au început manevrele de resuscitare dat fiind leziunile incompatibile cu viaţa”, a explicat dr. Mariana Baciu, din cadrul Ambulanţei Dej.

„În 7 decembrie, în jurul orelor 09:45, pe DN1C în localitatea Căşeiu a avut loc un accident de circulaţie, poliţia rutieră fiind sesizată despre acest lucru. Deplasându-ne la faţa locului am constatat că un autocamion care se deplasa în direcţia Baia Mare, în apropierea unei treceri de pietoni a surprins şi accidentat mortal o persoană de sex masculin care a decedat la faţa locului”, a declarat comisar şef Florin Moldovan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Dej.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 45 de minute. Poliţiştii dejeni efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Click AICI pentru mai multe detalii şi imagini!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: