Sârbii din Novi Sad au învins Unirea Dej cu 3-2 GALERIE FOTO/VIDEO

UnireaDejVojvodinaNoviSadMeci dramatic astăzi la Dej. Clubul sportiv Unirea a pierdut cu 3-2 întânirea cu Vojvodina Novi Sad, deşi formaţia de pe Someş a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi.

Aproape 1.000 de dejeni au asistat în această după-masă la partida dintre CS Unirea Dej şi Vojvodina Novi Sad. Meciul, care a contat pentru 16-imile Challenge Cup a durat mai bine de două ore şi a fost unul extrem de spectaculos, dar nerecomandat cardiacilor.

Întâlnirea a început perfect pentru formaţia locală (2-1, 5-4), care a reuşit să obţină un avantaj minim (7-6, 9-7) după primele minute disputate. Voleibaliştii din Serbia nu au reuşit să mai revină (13-9, 16-12, 22-14) şi dejenii şi-au adjudecat setul cu 25-19.

Actul secund a debutat cu un echilibru perfect (2-2, 4-4, 6-6, 9-9). Oaspeţii au turat motoarele, iar la scorul de 16-16 s-au desprins (16-18, 19-20) şi, în final, au câştigat runda cu 25-22. Voleibaliştii dejeni nu şi-au pierdut calmul şi au păşit cu dreptul în setul cu numărul trei (4-3, 6-5, 8-7). Încet, dar sigur, uniriştii şi-au impus jocul (12-10, 16-13, 20-18) şi au încheiat runda cu scorul de 25-22.

În setul patru s-a mers umăr la umăr. Elevii lui Victor Lazăr au dat senzaţia că pot pecetlui soarta acestei partide (5-2, 7-6), numai că sârbii de la Vojvodina nu au fost de-acord, au egalat la 7, apoi la 9 şi la 10 şi mai mult decât atât au reuşit să preia conducerea pe tabela de marcaj (10-11). Ceva s-a rupt în jocul Unirii (12-14, 16-19) şi oaspeţii au învins cu 25-19. În decisiv,
deşi pentru Unirea au reintrat pe teren Tofan, Dascălu şi Cuk, sârbii au condus ostilităţile (1-3, 4-5, 6-7) şi inevitabil au învins cu un categoric 15-9. CS Unirea Dej – Vojvodina Novi Sad s-a încheiat 2-3, iar pentru dejeni şansele de calificare sunt minime mai ales că returul se va disputa în Serbia.

„A fost o înfrângere pe care am meritat-o cu prisosinţă. Modul în care s-a tratat meciul, din punctul meu de vedere este inadmisibil. Este subestimarea totală a adversarului şi tratarea superficială a tuturor fazelor jocului. Victoria lor este una meritată. Trebuie să fiu realist, la Novi Sad avem şanse nule pentru că trebuie să spun că ei au venit şi fără trei titulari. Asta este diferenţa între un campionat sârbesc şi unul românesc”, a declarat imediat după meci pentru ziuadecj.ro Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

Vezi AICI imagini foto/video din timpul meciului!

Reclame

Despre Răzvan Căucean
Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: